Congrés Internacional ‘Mediterrani, festa i carnaval. Homenatge a Luis García Berlanga’

Cine, Congreso

7 mayo 2021

La  Càtedra d’Investigació Luis García Berlanga de la Universitat CEU-Cardenal Herrera organitza el Congrés Internacional ‘Mediterrani, festa i carnaval. Homenatge a Luis García Berlanga’, que se celebrarà a València del 18 al 20 de novembre de 2021 (s’hi ofereix la possibilitat de participar telepresencialment).

L’objectiu del Congrés és aprofundir en l’anàlisi de la festa i el carnaval en la filmografia no sols de Berlanga, sinó d’altres directors lligats a la mediterraneïtat que explota la naturalitat i l’alegria que, no obstant això, revelen igualment una certa desolació.

El Congrés s’adreça a professors i investigadors, així com estudiants, de Ciències de la Comunicació, Cinema i Audiovisual. També a totes aquelles persones interessades en la temàtica.

El termini per enviar propostes és el 14 de juny. Trobareu més informació al web del Congrés.

Cartell Congrés Berlanga

Comentarios  

DEJAR UN COMENTARIO