Sessió Professional al Festival Internacional de Cinema en Català

Sessió Professional: Networking i intercanvi de projectes 

Dia: Dissabte 4 de juny  Hora: 12:00h 

Lloc: Casal Municipal Les Monges (Carrer Major 9, Roda de Berà)

Entrada: Gratuïta

Qui pot participar? 

Està orientada a tots els seleccionats del festival, estudiants i persones de l’àrea del cinema que tinguin projectes audiovisuals entre mans.

En què consisteix? 

Sis professionals consolidats del sector de la producció faran breus presentacions d’experiències professionals per donar eines per a la producció independent. Posteriorment, assessoraran els participants de la sessió i es farà un bloc de speed networking per formalitzar els contactes entre participants i professionals, tot degustant un aperitiu.

Es una oportunitat per conèixer professionals del sector, amb els quals es podran intercanviar formalment projectes, podran sorgir oportunitats de col·laboració i es podrà buscar finançament per als projectes de cadascú.

Ponents i assessors de projectes:

Com participar?

No és imprescindible confirmar l’assistència, però si estàs interessat en participar, escriu-nos a  explicant el teu perfil per poder enviar informació més detallada als ponents sobre qui seran els assistents.

Si tens un projecte audiovisual i no saps com fer-lo realitat o necessites una empenta la Sessió Professional és la teva oportunitat per obrir-te les portes a la indústria del cinema.

Información completa del festival: http://www.fic-cat.cat/