Inicio > Concursos, Festivales > 9º Festival Internacional de cinema en català Costa Daurada

9º Festival Internacional de cinema en català Costa Daurada


El proper 31 de maig, 1, 2, 3, 4 i 5 de juny tindrà lloc la 9a edició del Festival Internacional de Cinema en Català. En aquesta edició, el festival pren com a eix temàtic el món dels directors i de les directores de cinema, amb l’objectiu d’aprofundir en el món dels cineastes, de Catalunya i d’arreu del món, i de donar l’oportunitat de projectar les seves pel·lícules, compartir experiències i potenciar la creació des de la indústria del país i en la llengua que ens és pròpia.

FLYER_2016_FIC-CAT

Us convidem a participar en el concurs d’aquesta edició, presentant les vostres obres a qualsevol de les categories: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip, centres educatius o Jove 48hores; i guanyar premis de fins a 3.000€.

Les inscripcions són obertes fins el 24 de març!

Toda la información e inscripciones en: http://www.fic-cat.cat/?Inici


Categories: Concursos, Festivales Tags:

Jueves, 4 de febrero de 2016