Inicio > Concursos > Premis i ajuts CAC a la investigació en comunicació audiovisual

Premis i ajuts CAC a la investigació en comunicació audiovisual


El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha convocat la XXVII edició dels Premis CAC a la investigació en comunicació audiovisual i la IX convocatòria per a la concessió d’ajuts a projectes de recerca en comunicació audiovisual.  Us informo que el CAC ha recuperat la dotació econòmica d’ambdues convocatòries amb la voluntat de promoure i reconèixer la recerca de qualitat en comunicació audiovisual.

 

Els Premis CAC a la investigació s’atorguen a treballs d’investigació sobre serveis de comunicació audiovisual realitzats des de qualsevol àrea de coneixement i que destaquin per les seves aportacions i pel seu rigor metodològic. La dotació prevista és de 5.000 euros per al primer premi i de 2.000 per al segon.

 

L’objectiu dels Ajuts CAC a la recerca és fomentar l’elaboració d’investigacions originals en l’àmbit de la comunicació audiovisual, entès des d’una perspectiva àmplia i multidisciplinar. A les bases es detallen alguns temes d’interès prioritari sobre els que poden versar les propostes. La dotació total de la convocatòria és de 20.000 euros i d’un màxim de 5.000 per projecte. Així mateix, el termini per realitzar les investigacions és de 12 mesos a partir de la publicació de la resolució de la convocatòria al DOGC.

 

Per a més informació, adjuntes a aquest missatge trobareu les bases de la convocatòria. També les podeu consultar al web del CAC:

XXVII Premis CAC

IX Ajuts a la recerca

 

Us animem a participar-hi i a fer difusió de les convocatòries, el termini de presentació de las quals finalitza el proper 15 de maig.


Categories: Concursos Tags:

Lunes, 9 de febrero de 2015